Principii

În Cabinetul de avocat ”VIOLETA NICULESCU” , avocatura este nu doar profesie, ci profesiune de credință. De aceea…

TINDEM CĂTRE EXCELENȚA PROFESIONALĂ
Ne pregătim cu minuțiozitate fiecare caz în parte. Avocații noștri pun accent pe etapa de documentare a cazului: ascultând clientul, studiind dosarul, cercetând legislația, doctrina și jurisprudența, identificând principii de drept aplicabile, motivări ale hotărârilor date de instanțe în cauze similare, venind în întâmpinarea nevoilor clientului cu soluții bine documentate, dar și originale. Asta pentru că…

NU NE TEMEM DE SOLUȚIILE CREATIVE
Ba dimpotrivă, le considerăm o provocare. Cand rezolvăm cazurile clienților noștri nu aplicăm șabloane, oricâte cazuri asemănătoare am fi rezolvat în trecut. Plecăm de la ideea că nicio speță nu seamănă cu alta și urmărim specificul fiecărui dosar. De aceea, soluțiile noastre sunt personalizate în funcție de interesele clientului și de potențialul de succes al cauzei. Experiența noastră practică nu e o scuză pentru a deveni formaliști. Din Cabinetul de avocat ”VIOLETA NICULESCU” nu au ieșit și nu vor ieși niciodată ”produse de serie”, ci ”produse unicat”. Fiindcă avocații noștri sunt inteligenți și novativi, tot  la fel sunt și soluțiile noastre.

ANTICIPĂM NEVOILE CLIENȚILOR
Orice experiențe ai fi avut în trecut cu alți avocați, dacă ne dai în grijă problemele tale legale, vei avea ocazia să descoperi că la Cabinetul de avocat ”VIOLETA NICULESCU” :

- Întotdeauna se răspunde prompt la telefon/email;
- Întotdeauna dosarele/procesele se pregătesc atent și din timp;
- Întotdeauna ascultăm ceea ce tu, Clientul, ai de spus sau de cerut;
- Niciodată nu te surprindem cu onorarii peste cele agreate;
- Întotdeauna te ținem la curent cu mersul dosarului tău;
- Întotdeauna ne implicăm în problema ta ca și cum ar fi a noastră, deoarece…

CAZUL CLIENTULUI DEVINE CAUZA NOASTRĂ
În Cabinetul de avocat ”VIOLETA NICULESCU” ne raportăm la client nu ca la un dosar pe care-l lucrăm, ci ca la o cauză pentru care luptăm. Și facem tot ce ceea ce am face pentru noi, ca să câștigăm. În plus, nu tratăm diferit clienții, în funcție de onorariile primite. Fiecare dintre clienții Cabinetului de avocat ”VIOLETA NICULESCU” este cel mai important client al nostru. De aceea timpul, disponibilitatea și diligențele noastre vor fi egal oferite clienților noștri.