DESPRE NOI

Fondat în cadrul Baroului București, Cabinetul de avocat ”VIOLETA NICULESCU” și-a propus, încă de la înființare, să-și facă o tradiție din căutarea excelenței în profesia de avocat. În opinia noastră, un avocat bun este dedicat clientului, creativ, inteligent și, nu în ultimul rând, bine pregătit profesional.

Avocatul titular, Violeta Niculescu, este dublu licențiată în drept și litere și deține titlul de master în drept comunitar european. Vorbește fluent engleza și franceza și are o importantă experiență în drept comercial și societar, drept contencios administrativ și fiscal, drept civil, dreptul familiei și drept penal.

Cabinetul de avocatură ”VIOLETA NICULESCU” pune mare preț pe colaborările interdisciplinare, cu specialiști din toate domeniile cu care interferează profesia de avocat: experți, executori judecatorești, notari publici, consilieri juridici, traducători etc.

Avocații noștri lucrează în echipă cu clienții și cu succesul. Ei au deprins abilitatea de a converti interesele clientilor și cunoștintele juridice dobândite, în rezultate practice extraordinare.